Følg Ricoh Norge AS

Tradebroker valgte Ricoh som beste leverandør på MFP

Pressemelding   •   sep 11, 2019 09:02 CEST

Fra venstre Terje Fagervik (Daglig leder i Tradebroker), Endre Klungland (Senior innkjøpsansvarlig i Tradebroker), Petter Lien (Salgsdirektør MA i Ricoh) og Martin Lindberg (Contract Manager i Ricoh).

Ricoh ble nylig rangert som nummer 1 i anbudet «Multifunksjonsmaskiner og relaterte tjenester» fra Stiftelsen Tradebroker. Kvalitet og økonomi ble avgjørende for at valget falt på Ricoh. Mandag 09.09.2019 signerte partene en avtale med varighet på 3 + 2 år.

«Vi er stolte over å bli rangert som nummer 1 i denne konkurransen. Dette bekrefter at Ricoh er et seriøst selskap med høy kvalitet i alle ledd, samtidig som vi kan tilby konkurransedyktige priser. Med nye banebrytende produkter, programvareløsninger og tjenester rettet mot kontoret, vil vi hjelpe Tradebrokers medlemmer til å jobbe smartere.» sier Ricohs salgsdirektør for MA, Petter Lien.

«Tradebroker er veldig fornøyde med valg av leverandør. Ricoh har over tid vist at de kan levere til våre medlemmer, og vi ser at Ricoh tilfører verdi i form av kvalitative produkter, løsninger og tjenester.» sier Daglig leder i Tradebroker Terje Fagervik.

Tradebroker har 57 medlemsbedrifter. Medlemslisten består av store virksomheter som hver for seg møter styrebestemte krav til medlemskapet. Samlet representerer Tradebrokers medlemmer flere enn 800 virksomheter og avdelinger med langt over 100.000 ansatte. Medlemmene representerer en total omsetning på over 3.000 MNOK i 2019.

Ricoh legger til rette for digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer. Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner.