Følg Ricoh Norge AS

Støtter demensforskning gjennom gode prestasjoner på golfbanen

Pressemelding   •   aug 01, 2018 10:12 CEST

Ricoh Brand Ambassador og britenes nummer en, Charley Hull

For hver birdie, eagle og hole-in-one utøverne presterer i årets Ricoh Women’s British Open, donerer Ricoh Europa en sum til forskning på Alzheimers og andre former for demens. Hver birdie er verdsatt til 10 pund, hver eagle til 20 pund og hver hole-in-one til 2 000 pund. Pengene går til organisasjonen Alzheimer's Research UK og deres arbeid med demensforskning.

«Jeg er svært stolt over samarbeidet med Alzheimer’s Research hvor Rioch bidrar til å hjelpe demensrammede til å bevare kontakten med omgivelsene gjennom programmet Printed Memories. Vi regner også med at mange store sportsprestasjoner vil føre til en solid donasjon til Alzheimer’s Research og hjelpe dem i kampen mot en av verdens største medisinske utfordringer." Forteller David Mills, administrerende direktør for Ricoh Europa.

I tilskuerlandsbyen kan besøkende ta turen innom Ricoh, lære mer om Printed Memories programmet og se hvordan de bruker teknologi til å fremme bevissthet om og samle inn penger til demensforskning. Der kan de ta et bilde i fotoboksen, laste det opp i Printed Memories-portalen, skrive sin egen personlige hilsen og sende det som postkort til en mottaker i Europa. Tjenesten koster ett pund, en sum som går uavkortet til Alzheimer’s Research.

Ricohs merkevareambassadør og britenes nummer en på golfbanen, Charley Hull legger til at: «Jeg er sikker på at jeg snakker for alle spillerne når jeg sier at vi er veldig glade og ydmyke over å få hjelpe til med å samle inn disse viktige midlene. Forhåpentligvis vil vi få se mange birdies og eagles i løpet av turneringen.»

Opppdatering: Se hvordan det gikk med de norske jentene
 
i turneringen. 

Ricoh legger til rette for digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).