Følg Ricoh Norge AS

Ricohs president og administrerende direktør inntar scenen på klimauken i New York

Pressemelding   •   sep 05, 2018 18:24 CEST

Jake Yamashita, President and CEO for Ricoh

I dag annonserte Ricoh Company Ltd. at deres president og administrerende direktør Jake Yamashita vil holde et innledende foredrag i forbindelse med klimauken i New York. Der blir han en del av programmet sammen med lederne av Bloomberg, Microsoft og ZipCar. Yamashita skal gi et innblikk alle de mange ulike tiltakene Ricoh foretar seg i kampen mot klimaendringer, og de målbare resultatene de har oppnådd til dags dato. Klimauken i New York begynner 24. september 2018 og foregår samtidig med FNs generalforsamling.

«I Ricoh etterstreber vi å levere høyeste kvalitet, forbedre menneskers livskvalitet og fremme bærekraft», forteller Yamashita, president og administrerende direktør for Ricoh globalt. «Disse målsetningene er ikke nye for oss, de har faktisk vært med oss helt fra begynnelsen og var uttalte mål for vår grunnlegger Kiyoshi Ichimura. Når vi ser inn i fremtiden blir vi stadig minnet om viktigheten av disse målene, og vårt ønske om å støtte bedrifter og samfunn verden over til å arbeide smartere forsterkes. Jeg ser frem til å dele vår lange historie som en pådriver for en bærekraftig forretningsvirksomhet, og til å høre andre ledere fortelle om lignende erfaringer, i New York.»

Ricoh holder farten oppe i arbeidet med å fremme bærekraft i samfunn verden over. Som del av FNs bærekraftsmål, har Ricoh forpliktet seg til åtte av de fastsatte målene, inkludert rimelig og ren energi, ansvarlig forbruk og produksjon, og klimaksjon. Innen 2050 regner FN med at den globale befolkningen har økt til ni milliarder mennesker. Yamashita vil utnytte tiden sin med klimaukens publikum til å fortelle detaljert om skrittene Ricoh tar på veien mot denne milepelen, både i Japan og over hele verden.

Klimauken i New York er nå i sitt niende år og presenteres av The Climate Group, en internasjonal veldedig organisasjon. Gruppen samler hvert år et mektig nettverk av bedrifter og myndigheter som endrer globale markeder og politikk, og som opptrer som katalysatorer for innovasjon og løsninger gjennom å ta i bruk kommunikasjonens kraft for å øke farten og ambisjonene.

For mer informasjon om Ricohs engasjement for bærekraftig forretningsvirksomhet, se: Ricoh Sustainability Message

Ricoh legger til rette for digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).