Følg Ricoh Norge AS

Ricohs portefølje utvider produktspekteret på FESPA 2019

Pressemelding   •   feb 14, 2019 07:16 CET

Ricoh vil demonstrere teknologier som flatbed, storformat, tekstiltrykk (DTG), arkbasert trykk og inkjet-skriverhode på FESPA

Ricohs raskt økende produktportefølje vil vise de besøkende på FESPA hvordan de kan utvide tjenestetilbudet sitt på en lønnsom måte og utforske nye markeder. Ricoh vil demonstrere teknologier som flatbed, storformat, tekstiltrykk (DTG), arkbasert trykk og inkjet-skriverhode på FESPA

Med 304 m² til rådighet på stand B4 K31 på Messe München vil Ricoh fra 14. til 17. mai presentere løsninger utviklet med tanke på å forbedre eller utvide tjenestetilbudet innen utskriftsproduksjon

Blant systemene som er utviklet for å imøtekomme behovet for å levere mer allsidig utskriftsfunksjonalitet, i tillegg til raskere produksjon av mindre opplag og økt produktivitet, finner vi Ricoh Pro™ L5160 rullbaserte lateksskriver for storformat. Den leverer økt produktivitet og ytelse sammenlignet med forgjengeren, i tillegg til fremragende kvalitet og redusert behov for vedlikehold. Ricoh Pro™ L5160 vil være tilgjengelig i Europa fra april 2019.

De som vurderer å begynne med tekstildekor, vil finne den brukervennlige tekstilskriveren Ri 100 samt Ri 6000 er beregnet for dem med høyere produksjonskrav. Begge gir utskriftsleverandører mulighet til å levere fleksible, kostnadseffektive og digitalt trykte produkter inkludert T-skjorter, handlenett, hettejakker, gensere og sokker.

Ricoh Pro™ C7200 arkbaserte fargepresse med femte fargeverk vil demonstrere kreativ, inspirerende og allsidig trykk med bruk av en femte farge på et utvalg medier.

I presentasjonen av løsninger vil det nyeste innen intuitiv programvarefunksjonalitet demonstrere hvordan du kan oppnå nøyaktig og konsekvent produksjon av høy kvalitet med kun én arbeidsflytplattform. Produksjonsserveren fra ColorGATE vil være til stede, etter overtakelsen av selskapet i desember 2018.

Sammen med disse vil du også finne et nytt flatbed-system for storformat. Ricoh lanserer også nye spennende teknologinyheter innen tekstiltrykk, blekk og skriverhode. Mer informasjon om dette vil bli kommunisert om kort tid.

Hele inkjet-porteføljen understøttes av Ricohs kjerneteknologi for både skriverhoder og blekk. Ricohs ekspertteam vil være behjelpelige med å ta i bruk disse teknologiene hos produsenter av originalutstyr som vil dra nytte av de nyeste innovasjonene for å utvide bruksområdene i bransjer som info- og reklameskilt, tekstil og dekor.

Graham Kennedy, leder for Commercial Ink Jet Business, Commercial and Industrial Printing Group, Ricoh Europe, kommenterer: «Dette er vår fjerde FESPA, og for hvert år blir standen vår større og større for å få plass til vår voksende portefølje. De nyeste tilskuddene er utviklet for å

imøtekomme kundenes endrede behov til funksjonalitet, kvalitet og kapasitet. Vi er også spent på å vise hvordan de nyeste teknologiene forbedrer og utfyller hverandre. Dette gjør at kundene våre kan utforske og satse på nye markeder, og samtidig være trygge på at de kan levere med Ricohs ekspertise i ryggen.»

Gjennom hele messen kan besøkende møte Ricoh-spesialister for å diskutere hvordan de kan utvide produksjonen og ta i bruk nye inntektsmuligheter.

For mer informasjon se www.ricoh.no

Ricoh legger til rette for digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).