Følg Ricoh Norge AS

Ricoh viser smarte møteplasser og møteassistent med kunstig intelligens på ISE 2019

Pressemelding   •   jan 10, 2019 13:08 CET

Smarte møteplasser og møteassistent med kunstig intelligens er blant innovasjonene som skal fremme produktivitet på digitale arbeidsplasser

Teknologispesialisten Ricoh forbereder seg til å vise frem sin til nå bredeste portefølje av innovasjoner på verdens største varemesse for AV bransjen, ISE (Integrated Systems Europe) 5.- 8. februar på Amsterdam RAI Exhibition and Convention Centre.


Ricoh viser løsninger som legger til rette for samhandling og produktivitet på digitale arbeidsplasser. Blant teknologien som vises er smarte møteplasser, video og samhandling, digital skilting og løsninger for bedre organisering av arbeidsplasser. De som besøker standen får oppleve Ricohs innovative og smarte møteromsassistent og får være blant de første til å teste en nye serie interaktive skjermer.

I løpet av arrangementet vil Ricoh sette søkelyset på fordelene med en digitalt tilrettelagt arbeidsplass og demonstrere hvordan porteføljen med kommunikasjonstjenester stadig utvikler seg og legger til rette for effektiv samhandling.

Snakk med ekspertene og vinn et Ricoh Theta 360 V kamera

Du finner Ricohs eksperter på stand A110, i hall 11 i området for kommunikasjonsløsninger. I tillegg til å utføre produktdemoer vil de snakke om hvordan virksomheter kan innarbeide mer smidige og innovative arbeidsmetoder. Gjestene får også sjansen til å vinne et Theta V 360 kamera, det gis bort ett kamera hver dag så lenge messen pågår.

Oscar Mellegers, Head of Marketing EMEA for Communication Services i Ricoh Europe, sier: “Iveren etter å etablere virkelig innovative arbeidsplasser designet på en slik måte at de legger til rette for økt smidighet, samhandling og produktivitet, er i ferd med å vokse seg inn i den digitale alderen. For medarbeidere på tvers av Europa har smidighet blitt både et tankesett og en forutsetning for å respondere raskt, og den er primært drevet av digitaliseringstrenden og en sult etter avansert teknologi for arbeidsplassen. Ricoh fikk gjennomført en undersøkelse som viste at 86% av bedriftsledere aktivt fokuserer på å forbedre sin tilpasningsdyktighet. Vi ser frem mot å fortsette denne samtalen på ISE og vise frem smart teknologi designet for å legge til rette for digitale arbeidsplasser.»

Gratis inngang på ISE 2019

For gratis billett til ISE 2019, kan du bruke Ricohs rabattkode 915577. Registrer deg her.

Ricoh legger til rette for digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).