Følg Ricoh Norge AS

Ricoh viser ny serie smarte kontrollere for interaktive tavler på ISE 2018

Pressemelding   •   jan 18, 2018 12:01 CET

Ricoh Europa 6. – 9. februar 2018 – Teknologi- og samhandlingsspesialisten Ricoh viser sin brede portefølje innen Communication Services på verdens største AV-messe, ISE (6. -9. februar på Amsterdam RAI Exhibition and Convention Centre).

Blant innovasjonene som vises er den utvidede serien med smarte kontrollere som er kompatible med Ricohs  interaktive tavler.

De nye kontrollerne kan konfigureres med en spesialtilpasset hurtigstartlinje og en serie applikasjoner tilpasset flere kundesegmenter og markeder. Kontrollerne støtter også Microsoft Windows 10.

Kompatibiliteten med Ricohs interaktive tavler gir fleksibilitet som beriker møtene og gjør dem enda mer engasjerende. Administratorene kan enkelt sette opp, administrere og låse konfigurasjoner gjennom oppstartsapplikasjonen som blir det viktigste brukergrensesnittet for alle operasjoner.

I løpet av messen vil Ricoh vise fordelene med å legge til rette for digitalisering på arbeidsplassen gjennom å demonstrere hvordan produktene hjelper bedrifter til å sikre effektiv samhandling som gir resultater.

Standen til Ricoh inkluderer:

  • En sone dedikert til interaktive tavler med AI-drevet assistent fra IBM Watson™
  • Område for visuell kommunikasjon som viser en interaktiv resepsjonist
  • Mingleområde hvor mulighetene med Ricoh P3500M Unifies Communication System vises frem
  • Projektorer med standard eller kort visningsavstand brukt i kombinasjon med D5520 interaktiv tavle som viser hvordan brukere kan sveipe og projisere innhold
  • Løsninger fra Ricohs partnere for digital skilting og Condeco™ booking system

Hør fra ekspertene
Ricohs representanter finner du på stand B-176 i Hall 9 i Smart Building området. I tillegg til å utføre produktdemonstrasjoner, diskuterer de hvordan effektivisering av prosessen med innkjøp, levering, styring og støtte av visuelle kommunikasjonsmiljøer kan øke produktiviteten og lønnsomheten. På messens første dag vil en av Ricohs eksperter på Communication Services gi en presentasjon av flere kundecase. Sesjonen vil utforske hvordan Ricohs nyeste løsninger har hjelper kunder med å forbedre samhandlingen og utnytte arbeidsplassen bedre.

Oscar Mellegers, Head of Marketing EMEA, Communication Services i Ricoh Europa, fortalte at: «På tvers av Europa er det betydelig etterspørsel og entusiasme for innovativ teknologi for arbeidsplassen. Forskning sponset av Ricoh viser at overveldende 98% av arbeidstakere er entusiastisk innstilt til ny teknologi. Det er tydelig at de ønsker seg de mest relevante og mest kraftfulle verktøyene for å bli mer produktive og effektive i sine roller. Vi gleder oss til å gi liv til disse mulighetene på ISE.» 

Ricoh legger til rette for digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).