Følg Ricoh Norge AS

Ricoh viser digital produksjonskvalitet og fleksibilitet på Hunkeler Innovation Days 2019

Pressemelding   •   feb 05, 2019 10:21 CET

Se Lucernes tourist guide bli trykket på Ricoh Pro™ VC70000

Utskriftskvalitet og fleksibilitet i produkttyper som kan trykkes med offset kvalitet, blir presentert på Ricohs stand under Hunkeler Innovationdays 2019.

Besøkende på Messe Lucerne i Sveits 25. - 28. februar vil se dusinvis av digitale produksjonspresser innen ark og baneprint, som leverer kvalitet som konkurrerer med offset. Disse beviser at grafiske bedrifter trygt kan gjøre skiftet fra analog til digital produksjon.

 Les mer her.

Ricoh legger til rette for digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).