Følg Ricoh Norge AS

Ricoh presenterer nye patenter for baneprint på Hunkeler Innovationdays 2019

Pressemelding   •   des 05, 2018 15:44 CET

På Hunkeler Innovationdays 2019 vil Ricoh presentere en ny teknologi som skal hjelpe utskriftsleverandører med å oppnå økning i produksjonen. Mens patentsøknaden ferdigbehandles planlegger Ricoh verdenslanseringen av Ricoh Pro™ VC70000, blekkpresse for baneprint, på Messe Lucerne, 25-28 februar.

På verdens største begivenhet for spesialister på baneprint vil Ricoh presentere den nye Pro VC70000 og dens nylig patenterte tørketeknologi for blekk. Tørketeknikken gjør at blekket får bedre dekkevne og hindrer samtidig at papiret bølger seg. Maskinen trykker 12 000 ark i timen, og sikrer rask og konsekvent høy utskriftskvalitet ved hjelp av Ricohs egenutviklede blekk. Blekket støtter tradisjonelle bestrøkede overflater for offset. Den sistnevnte funksjonaliteten vises ved hjelp av et vell av bestrøkede papirapplikasjoner for offset trykk, inkludert en 225 mm kvadratisk syt og innbundet fotobok som er trykt på 150 gsm media, samt flygeblader og brosjyrer.

Fleksibilitet og responstid er det som vises med den kompakte Ricoh Pro ™ V20000, en svart-hvitt rullmatet blekkpresse. Med dette systemet kan utskriftsleverandører produsere et bredt spekter av applikasjoner, fra medisinbrosjyrer til transaksjonsutskrifter som fakturaer, kontoutskrifter og offisielle dokumenter, samt bøker og brosjyrer.

Innenfor segmentet for arkmatede digitale produksjonspresser viser Ricoh sin Pro ™ C9200, som er bygget på den svært vellykkede teknologiplattformen Ricoh ProTM C9100. Pro C9200 byr på økt bildekvalitet med enestående hastighet.

For å støtte effektiv og strømlinjeformet produksjon både innen baneprint og arkmatet produksjon, presenterer Ricoh de nyeste tilskuddene til sin programvareportefølje og fremhever funksjonaliteten til Ricohs TotalFlow, BatchBuilder og ProcessDirector.

Eef De Ridder, Visepresident for kommersiell og industrielt trykk i Ricoh Europa, sier: «Vår plattform for baneprintproduksjon vokser raskt, og vi gleder oss til at de besøkende på Hunkeler Innovationdays 2019 får bli de første til å se den nyskapende teknologien i systemene til Pro VC70000. Kombinasjonen av Ricohs egen teknologi, som nå inkluderer den unike tørketeknologien og våre nye varianter av blekk, støtter trykk på offset medier og åpner dermed en helt ny verden av produksjonsmuligheter.»

Ricoh vil sammen med andre produsenter av utskriftsløsninger delta på paneldebatten «Successful With Automation» i løpet av partnerkonferansen og er stolte av å nok en gang være sponsor for DOXNETs foredrag og nettverksarrangement. 

Ricoh legger til rette for digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).