Følg Ricoh Norge AS

Ricoh Norge får ny administrerende direktør

Pressemelding   •   mar 01, 2019 13:51 CET

Audun Gangstad (til venstre) overlater ansvaret til Frode Kaspersen

Frode Kaspersen trer fra 01.04.2019 inn i rollen som administrerende direktør i Ricoh Norge. Kaspersen som har lang fartstid i bedriften, kommer fra stillingen som Regional Executive Service Director for Ricoh Norge og Danmark. Han tar over stafettpinnen fra Audun Gangstad som etter seks år i lederstolen har valgt å si opp sin stilling.

Nyheten om lederskiftet ble offentliggjort internt tirsdag ettermiddag. Raphaël Zaccardi kunne som representant for styret i Ricoh Europa, meddele at de er svært fornøyde med å kunne tilby stillingen som administrerende direktør til Frode Kaspersen. Grunnet det japanskeide selskapets avvikende regnskapsår vil lederskiftet formelt sett tre i kraft første april.

Kaspersen er en samlende leder med svært høy tillit og respekt i bedriften. Han har vist sterke resultater fra tidligere stillinger i Ricoh, og vil stå for kontinuitet og stabilitet i en bedrift som har vært i gjennom flere omorganiseringer de siste årene.

Det er også en respektert leder som nå forlater virksomheten. Ricoh Norge har under Gangstads lederskap hatt solid vekst. Bedriftens øvrige ledere og ansatte står sammen om å takke Gangstad for hans uvurderlige bidrag og ønsker ham lykke til videre. 

Ricoh legger til rette for digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).

Vedlagte filer

PDF-dokument