Følg Ricoh Norge AS

Ricoh flytter til Valle Wood

Pressemelding   •   apr 08, 2019 12:39 CEST

F.v. Utleiesjef i NCC Property Development, Bent Roar Ekse og adm dir. i Ricoh Norge Frode Kaspersen foran Valle Wood etter signering av leiekontrakt.

Ricoh Norge AS velger Valle Wood når virksomheten skal inn i nye lokaler i september. Teknologileverandøren flytter inn i kontorbygget, som er Norges største næringsbygg i massivt tre.

Ricoh, som ble etablert i 1936, er spesialist på teknologi for arbeidsplassen og gir råd om dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester og kommersielt digitaltrykk til bedrifter over hele verden.

«En av grunnene til at valget falt på Valle Wood er at bygget skiller seg ut og er noe utenom det vanlige. Dette er noe vi i Ricoh lett kan identifisere oss med. Bygget er også veldig godt tilrettelagt for «new ways of working», noe som samsvarer godt med de tjenestene vi tilbyr til våre kunder. I tillegg setter vi i Ricoh bærekraft høyt på agendaen og byggets høye miljøprofil og bærekraftige materialbruk var noe som tiltalte oss», sier Frode Kaspersen, administrerende direktør i Ricoh Norge AS.

Valle Wood ferdigstilles i mai 2019. På gateplan åpner restauranten Trewerket. Her vil man finne både kaffebar, restaurant og middag, samt mange sosiale arrangementer. Trewerket vil også være restauranten hvor leietakerne i Valle Wood spiser sin daglige lunsj. I byggets første og andre etasje etableres et nytt co-workingkonsept, Tribe Oslo, som inkluderer business lounge med arbeidsplasser samt et flott møteromsenter. Her vil det være mulig å leie både møterom og en eller flere kontorplasser på kortere eller lengre kontrakter.

“Det er gledelig at et internasjonalt selskap som Ricoh velger Valle Wood som sitt nye hovedkontor. Valle Wood og byggets konsept er attraktivt for mindre og mellomstore leietakere som ser etter noe unikt. Vi opplever at vi har truffet markedet godt med riktige grep for å tilpasse oss leietakernes ønsker, spesielt med tanke på fleksibilitet. Nå nærmer det seg ferdigstillelse og det er kun mindre arealer ledige før bygget er fullt utleid,” sier Eirik Yttervik, Utleiedirektør i NCC Property Development.

Ricoh legger til rette for digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).