Følg Ricoh Norge AS

Ricoh fikk EcoVadis høyeste rangering for fjerde år på rad

Pressemelding   •   nov 15, 2018 16:11 CET

Ricoh har nok en gang blitt tildelt gullprisen i bærekraftsundersøkelsen som hvert år gjennomføres av EcoVadis. Det er fjerde gang på rad at Ricoh vurderes til å være blant de beste i klassen.

EcoVadis vurderer leverandører fra 110 land og på tvers av 150 sektorer. Vurderingen tar for seg bedriftenes retningslinjer, initiativ og oppnåelse på områder som dreier seg om miljø, arbeidsmiljø, rettferdig forretningspraksis og verdikjede. Ricoh leverte all sin dokumentasjon til vurdering hos EcoVadis og ble vurdert til å være blant de øverste 5% av alle vurderte selskaper.

Mange globale selskaper jobber for å bedre statusen sin når det gjelder bærekraft gjennom hele verdikjeden. Hvor miljøvennlig et selskap er, har i mange tilfeller blitt avgjørende for å bli valgt som leverandør. Det er mer og mer vanlig at kunder etterspør dokumentasjon på at leverandørene er sitt miljøansvar bevisst, og stadig oftere vurderingen fra EcoVadis spesifikt.

Ricoh ønsker å hele tiden bidra med leveranser som ikke bare dekker bedriftenes behov på kontoret, men som også er bra for samfunnet gjennom å hjelpe kundene med å oppnå sine bærekraftsmål. Ricoh ser på gullrangeringen som en anerkjennelse av den aktive innsatsen de gjør for å nå sine bærekraftsmål. 

Les mer om EcoVadis her: https://www.ecovadis.com/us/ 

Ricoh legger til rette for digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).