Følg Ricoh Norge AS

Ricoh fikk dobbelt pris fra Buyers Lab for sine nye intelligente multifunksjonsskrivere

Pressemelding   •   jan 23, 2019 08:38 CET

Ricoh feirer at de nok en gang har mottatt "Keypoint Intelligence – Buyers Lab" sitt kvalitetsstempel etter sin suksess i 2019 Winter Pick Awards.

De nye intelligente multifunksjonsskriverne, Ricoh IM C4500 A3, fikk pris for "Outstanding 45-ppm Colour Copier MFP". Ricoh Intelligent Scanning-teknologien tildeles samtidig pris for "Outstanding Achievement in Innovation".

IM C4500  skriver ut i en hastighet på 45 sider per minutt, og tilbyr skanning, kopi, etterbehandling og faks samt at den støtter mobil utskrift. Dette er den første i en serie med enheter som kommer med Ricohs nye konsept Always Current Technology, som sørger for at den tekniske funksjonaliteten til produktet alltid er oppdatert og utvikler seg i takt med kundens endrede behov. 

Knut Ivar Strande, leder for OfficePrinting i Ricoh Norge, sier at: "Ricoh har forpliktet seg til å tilrettelegge for og styrke digitale arbeidsplasser. Derfor utvikler vi verktøy som gjør dette til en realitet. Resultatet av dette arbeidet er at vi tar med oss gullmedaljen i 2019 Winter Pick Awards for Ricoh IM C4500. Mye av merverdien for kundene, enten de handler av oss direkte eller gjennom en av våre forhandlere, ligger i at de får en skreddersydd og skalerbar løsning som kan vokse med bedriften og møte deres individuelle behov."

Buyers Lab, verdens ledende uavhengige vurderingsinstans av maskinvare og programvare for dokument og bildebehandling, kåret Ricohs innovasjoner til vinnere på bakgrunn av dyptgående undersøkelser og et sett omfattende tekniske kriterier.

Lars Kjelling, Markedssjef i Ricoh Norge legger til at: "Vi anser disse prisene som en ytterligere bekreftelse på vår posisjon som ledende når det gjelder å å bringe de beste produktene til markedet. Å tilby kundene både fleksibilitet og sikre produkter og tjenester er fundamentet i en sterk og velfungerende digital arbeidsplass. Vi ser frem til å kunne hjelpe kundene våre med å utvikle seg videre gjennom den digitale alderen med ledende teknologi, som gir dem fordelene av den siste utviklingen på markedet."

For mer informasjon se Ricohs Norges nettside, eller ta kontakt her.


Ricoh legger til rette for digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).