Følg Ricoh Norge AS

Ricoh vant to BLI-priser for sine nye digitale produksjonspresser

Pressemelding   •   okt 01, 2018 11:53 CEST

Ricoh Pro C9200 (avbildet) og Ricoh Pro C7200x er begge BLI-prisvinnere

Ricoh Europa PLC feirer at de igjen høster anerkjennelse fra Keypoint Intelligence Buyer’s Lab. BLI omtaler Ricoh Pro™ C9200 som en fremragende høyvolums digital produksjonspresse og Ricoh Pro™ C7200x serien som fremragende digitale produksjonspresser for middels store volumer.

BLI er verdens ledende uavhengige testinstans for maskin- og programvare innen utskriftsteknologi, og velger sine vinnere basert på inngående undersøkelser gjort på bakgrunn av omfattende sett med tekniske kriterier. 

De siste utmerkelsene kommer etter at Ricoh Pro™ C9110 vant BLIs pris for fremragende middels til høyproduksjons produksjonspresse i 2016 og Ricoh Pro™ C7110X serien mottok prisen for produksjonspresser for lavt til middels volum samme år. 

Eef De Ridder, Vice President Commercial Printing, Commercial and Industrial Printing Group i Ricoh Europa, sier: "Det faktum at Ricoh Pro C9200 og Ricoh Pro C7200x følger i fotsporene til forløperne og vinner disse prisene viser hvordan den teknologiske utviklingen til Ricoh stadig støtter PSPer og deres utvikling i et utskriftsmiljø i rask endring. Dommerne er åpenbart enige i at de nye funksjonalitetene og forbedringene er verdifulle utviklingsskritt for å heve prestasjonene innen utskriftsproduksjon." 

Les mer her: https://www.ricoh-europe.com/news-events/news/double-bli-wins-for-ricohs-next-generation-production-presses.html?prev=tcm:100-30409&next=tcm:100-30141 

Ricoh legger til rette for digitale arbeidsplasser ved hjelp av innovative teknologier og tjenester som lar ansatte jobbe smartere. I mer enn 80 år har Ricoh vært pådriver for innovasjon, og er i dag en ledende leverandør av løsninger innen dokumenthåndtering, møteromsløsninger, IT-tjenester, kommersielt og industrielt trykk, digitale kameraer og industrielle systemer.

Ricoh-gruppen har hovedkvarter i Tokyo og opererer i rundt 200 land og regioner. Ved slutten av regnskapsåret i mars 2017 hadde Ricoh-gruppen en omsetning på verdensbasis på 2 028 milliarder yen (tilsvarende 18,2 milliarder USD).