Følg Ricoh Norge AS

Viktig informasjon om produktsikkerhet fra Ricoh Norge

Nyhet   •   sep 24, 2019 09:32 CEST

Ricoh Company, Ltd. og dets datterselskaper («Ricoh») har identifisert en mulig produksjonsfeil i et begrenset antall svart-hvitt multifunksjonsskrivere. Dette gjelder RICOH IM 350, 350F, IM 430F.

Svakheten er tilknyttet en kablingskonfigurasjon innvendig i fikseringsenheten. Det er meget viktig at enheten er korrekt jordet. Enheten må ikke brukes på noen annen måte, da dette i sjeldne tilfeller kan føre til elektrisk støt.

En grundig undersøkelse har konkludert med at under 1 % av de kontrollerte enhetene potensielt kan være påvirket. Ricoh vil automatisk planlegge servicebesøk for proaktivt å erstatte fikseringsenheten, og hoveddelen av disse er allerede utført i Norge eller vil bli gjennomført i oktober 2019.

Hvis du har en av enhetene listet over, og du har spørsmål eller mener at du bør besøkes av en Ricoh tekniker, ber vi deg om å kontakte Bjørn Foss hos Ricoh på bjorn.foss@ricoh.no.

Ricoh vil takke for din forståelse, og beklager dette forholdet. Teamet vårt jobber ekstremt hardt for å minimere eventuelle ulemper dette måtte medføre for våre kunder. Målet vårt forblir å tilby våre kunder produkter og tjenester av høyeste kvalitet.