Følg Ricoh Norge AS

Inventum-kjedens største leverandør for 3. året på rad

Nyhet   •   aug 31, 2018 14:47 CEST

Bestemte rabatten med pilkast.

Onsdag og torsdag denne uka gjennomførte Inventum-kjeden sin årlige leverandørmesse for 18. året på rad. Norges varemesse ble fylt med kontorvarekjedens leverandører, for at deres rundt 20 medlemsbedrifter fra hele landet skulle bli bedre kjent med hva leverandørene kunne tilby.

Speed date

Messen som gikk over to dager var lagt opp som en «speed date» mellom medlemmene og leverandørene. «Vi er her hvert år fordi det er en fin mulighet for å bli bedre kjent med forhandlerne og vise frem nyheter.» Sier leder for forhandleravdelingen i Ricoh Norge, Asgeir Olafsson. På Ricoh standen var det i år blant annet stort fokus på skytjenester for effektiv dokumentbehandling, og på teknologi for tekstiltrykk.

Lot dartskiven avgjøre rabatten

Det ble god stemning og høy konkurransefaktor på standen til Ricoh. Inventum-medlemmene som ønsket å legge inn ordre på stedet fikk selv avgjøre hvor stor rabatt de skulle få på messetilbudet sitt gjennom en runde med dart. «Det var mange fornøyde forhandlere som spilte seg til gode tilbud.» Smiler Asgeir Olafsson, som også har grunn til å smile over at Ricoh for 3. året på rad fikk utmerkelse for å være Inventum-kjedens største leverandør.