Følg Ricoh Norge AS

Nr1 Trykk Grefslie satser på digital bredde med nytt produksjonsutstyr

Nyhet   •   apr 09, 2018 15:07 CEST

Ole Martin Grefslie

Ark, rull, plater og klesplagg

Blant maskinene som installeres er klasseledende Ricoh pro C 9110, en arkbasert digitalpresse som kan integreres i en hybrid arbeidsflyt og gir bedre fleksibilitet. Med overlegen utskriftskvalitet og klassens høyeste produktivitet er dette en effektiv løsning.

Sammen med Pro C9110 installeres også storformatmaskinen EFI Pro 16H, en svært allsidig maskin som kan kjøre både fleksible og harde medier, samt både rull til rull og plater. «Valget falt på denne maskinen på grunn av alle mulighetene den byr på innen valg av medier, og på grunn av samkjøringsmulighetene på fargestyring da begge maskinene bruker EFI ripper. Samtidig tar den liten plass.» opplyser prosjektleder Ole Martin Grefslie.

Grefslie satser også på t-skjortetrykk i mindre opplag eller med variabelt trykk. Med Ricohs DTG-printer Ri 6000, er dette for dem helt nytt tjenesteområde. «Dette er en svært spennende maskin som skriver ut rett på plagg som t-skjorter, gensere, sokker og vesker.» forteller Roy Sørensen, Strategic Account Manager i Ricoh Norge. «Ri 6000 eliminerer behovet for kostbare transfermerker, noe som gjør selv små opplag lønnsomme.» fortsetter han.

Inne i Grefslies lokaler er Ricohs servicetekniker Murat Zerlen i full gang med installasjonene. «De gode erfaringene vi har med Ricohs produkter og serviceapparat fra tidligere gjorde valget enkelt da vi skulle foreta utvidelsene.» Forteller Grefslie. «Dette er spennende dager og viktige investeringer for vår videre digitale satsning.»

Spennende dager
«Jeg gleder meg til alle maskinene er på plass.» smiler Ole Martin Grefslie. Installasjonsprosessen er i gang og prosjektleder i Ricoh, Morten Juliusen holder overoppsyn med hele prosessen. Kurt Bye, ansvarlig for produksjonstrykk i Ricoh, gleder seg over skryt fra Grefslie og legger til at «Jeg er 100% sikker på prosessene, og på at Grefslie vil bli fornøyde med både maskiner og serviceapparat fremover også.»