Følg Ricoh Norge AS

Klubben for alle har fått ny samarbeidspartner

Nyhet   •   okt 01, 2018 09:58 CEST

Jan Åge Hedlund (til høyre) gleder seg litt ekstra til å se VIF spille denne sesongen. Her sammen med Glenn Jensen fra VIF.

I høst inngår Ricoh Norge en sponsoravtale med Vålerenga Ishockey. I prosessen oppdaget de to aktørene at de har mer til felles enn teknologibedrifter og idrettslag vanligvis har.

«Vålerenga Ishockey er klubben for alle, vi glemmer aldri hvor vi kommer fra og hvilke verdier som har skapt oss.» forteller Glenn Jensen fra VIF Ishockey. «Hos oss skal ingen føle seg utenfor, alle skal være velkomne!» fortsetter han. Dette er ord som lyder kjent for Ricohs Jan Åge Hedlund. Siden bedriften ble grunnlagt i 1936 har bedriften vært bygget på tanken om å gi tilbake til samfunnet.

Vålerenga Ishockey er Norges største ishockeyklubb med stolte tradisjoner og sterk historisk tradisjon. De er Norges mestvinnende klubb innen lagidrett og verdens mestvinnende hockeylag. Klubbens tradisjon og historie legger et solid fundament for en vinnerkultur med kontinuitet!

Med på vinnerlaget har klubben flere solide støttespillere på sponsorsiden, og Ricoh Norge er et av de nyeste tilskuddene. Avtalen med Ricoh er ikke bare et økonomisk samarbeid. Ricoh bidrar også med teknologi til klubben.