Følg Ricoh Norge AS

IDC MarketScape utnevner Ricoh til markedsleder innen utskrifts- og dokumenttjenester

Nyhet   •   jan 03, 2019 15:44 CET

Rapport fremhever Ricohs brede portefølje, industrielle ekspertise, infrastruktur for service og støtte og konsekvente globale kvalitet som nøkkelfaktorer som skiller selskapet fra konkurrentene.

Ricoh avslører at IDC har utnevnt dem til markedsleder i sin rapport MarketScape: Worldwide Contractual Print and Document Services 2018 Vendor Assessment (doc #US44387318, December 2018). Ricohs engasjement for å legge til rette for digitalisering på arbeidsplassen er basert på en kundeorientert tilnærming til å levere tjenester og løsninger, som hjelper til med å forenkle kundenes digitale transformasjon, forbedrer kundeopplevelsen og bedrer bedriftenes produktivitet. Disse kjennetegnene ble sammen med andre faktorer ble trukket frem som viktige bidrag til hvorfor Ricoh ble utnevnt som ledende i IDC MarketScape.

«Ricohs kundeorienterte tilnærming, som tar utgangspunkt i en prosess som engasjerer kunden gjennom tett oppfølging, gjør at selskapet holder seg i front når det gjelder å utvikle kundenes behov og tilby løsninger som tar grep om virksomhetens behov på en effektiv og konsekvent måte i lokale, regionale og globale utrullingsprosesser», forteller Robert Palmer, Research Vice President, Imaging, Printing, and Document Solutions, IDC. «Når små og store bedrifter leter etter en partner som kan designe og utvikle et program som skal holde følge med bedriftenes fremtidige behov, bør Ricoh tas med i vurderingen.»

Les mer her.