Følg Ricoh Norge AS

Fartsfylte dager på Sign, Print og Pack

Nyhet   •   sep 21, 2018 16:10 CEST

Eef de Ridder, leder for Commercial and Industrial Printing i Ricoh Europa, tok turen innom Sign, Print og Pack på Hellerudsletta denne uka.

Landets største messe for grafisk bransje, Sign, Print og Pack, fant sted på X Meeting Point på Hellerudsletta onsdag og torsdag denne uka. På Ricoh-standen var fokuset på nyheter både innen produktivitet og kreativitet.

Ricoh-standen var fylt til randen av digitale produksjonspresser for de fleste behov, og særlig de nye og forbedrede utgavene av suksessene Ricoh Pro C9210 og Ricoh Pro 7210 tiltrakk seg oppmerksomhet og ble solgt på stedet.

Blikkfang

Oppmerksomhet ble det også rundt Dragracesykkelen servicesjef, Sverre Dahl. Sykkelen var et blikkfang på standen. Den var ikke til salgs, men med sine 5 meter i lengde og maksimal hastighet på over 400 km/t er det trygt å si ar Ricoh har Nord-Europas raskeste servicesjef. Eef de Ridder, leder for Commercial and Industrial Printing i Ricoh Europa, kunne ikke la være å prøvesitte.

Vinn et Theta-kamera

Den som kunne gjette vekten på Dragracesykkelen var med i trekningen av et Ricoh Theta-kamera. Alt fra 181 kg til 1630 kg ble foreslått. Det rette svaret var 400 kg. Blant alle som gjettet var det sju personer som var nær nok (pluss/minus 10 kg) til å bli med i trekningen. Vinneren ble Therese Kronen Boije. GRATULERER! Du blir kontaktet innen kort tid.