Følg Ricoh Norge AS

Allsidig og produktiv nyhet for grafisk, skilt- og dekorbransje - Ricoh Pro TF6250 UV flatbed

Nyhet   •   mar 07, 2019 12:47 CET

UV flatbed skriver Pro™ TF6250

Skilt- og dekormarkedet kan nå med stor fleksibilitet og produktivitet levere et bredt spekter av trykksaker med Ricohs nye storformat UV flatbed skriver Pro™ TF6250.

Det kompakte systemet på 2,5m x 1,3m er designet for å hjelpe skilt- og dekorbedrifter samt andre kreative bedrifter innen grafisk bransje til å ta markedsandeler innen dekorasjon, emballasje, silketrykk og markedet for personaliserte trykksaker.

Maskinen er bygget over samme lest som Ricoh Pro™ T7210. Dermed er produktiviteten, allsidigheten og bildekvaliteten ivaretatt ved hjelp av Ricohs teknologi for skrivehoder. Den har en imponerende utskriftshastighet, daglig automatisk vedlikehold utføres med ett tastetrykk og stor fleksibilitet i overflater den kan trykke på takket være spesialtilpasset blekk som gir større fargerom enn Pro T7210.

«Ricoh Pro TF6250 gjør at operatøren kommer raskt ut av startblokka og kan levere produkter som gjør inntrykk til sine kunder», sier Kurt Bye, leder for kommersielt og industrielt trykk i Ricoh Norge. «Innen storformat står forskjellen mellom en trykksak som skiller seg ut og en som ikke gjør det ofte på hvilket blekk som leverer den høyeste kvaliteten på et bredt utvalg av overflater som treverk, metall, glass så vel som standard skiltmaterialer som Forex, Dibond og akrylplater. Dette er grunnen til at vi har utviklet to typer blekk for UV-trykk. Brukerne av Pro TF6250 vil kunne velge en blekktype som sikrer stort fargerom for skilt og det grafiske markedet, eller en blekktype som passer industrielle applikasjoner.»

Pro TF6250 er bygget som en klassisk flatbed med en bom med en vogn som beveger seg. Skriveren har en bransjeledende produksjonshastighet på opp til 64,6m2/t. Den trykker på et imponerende spekter merdier og på overflater helt opp til 110 mm tykkelse. LED-teknologien sørger for at strømforbruket er lavt og at du kan skrive ut med lave temperaturer som hindrer at tynne medier smelter eller krøller seg.

Bruk og vedlikehold er gjort enkelt slik at utskriftsleverandøren får maksimalt ut av teknologien. Daglig vedlikehold gjennomføres automatisk ved bare ett tastetrykk. Daglig vedlikehold renser og tømmer skrivehodene og sikrer at maksimal driftstid for maskinen. Maskinen har presis registrering og fire individuelle vakuumsoner som holder mediet på plass uavhengig av størrelse eller fasong. I tillegg har den automatiske sensorer som justerer skrivehodene til riktig høyde for å opprettholde nøyaktigheten. Funksjon for utfallende trykk eliminerer behovet kapping.

Ricoh Pro TF6250 blir tilgjengelig over hele Europa andre kvartal av 2019.